Kvaliteta storitev
Vrhunska izbira materiala
Strokovno svetovanje našega osebja

Naše dolgoletne izkušnje predstavljajo ob popolni predanosti temelj za skrbno in kakovostno izvedbo vsakega projekta, za katerega izberemo optimalno rešitev v smislu učinkovitosti in dolgotrajnosti.

Vse izolacijske postopke izvajamo na novogradnjah ali sanacije potrebnih objektih z najbolj modernimi in dokazljivo uspešnimi tehnološkimi postopki ter širokim naborom vrhunskih materialov.

Vsem strankam nudimo individualno svetovanje, kjer skrbno preverimo v prvi fazi dejansko stanje objekta in nato skupaj izberemo najbolj optimalne rešitve v smislu tehnologije in materialov.

Izpostavljamo

PRODUKT ALI SISTEM MESECA

Izkoristite akcijsko ceno materiala -10% do konca meseca APRILA za HYDROFLEX BALCONY SYSTEM II. - Barvni hidroizolacijski premaz (hidroizolacija in pohodni sloj). Več na naslednji povezavi.

Več produktov
Balkoni in terase
AKCIJSKA CENA -10%*
Hidroizolacijski premaz

HYDROGLASS COLOUR

Barvni poliuretanski hidroizolacijski premaz

Elastičen, barvni, enokomponentni poliuretanski hidroizolacijski premaz.

Pohoden, barvnini hidroizolacijski premaz za balkone, terase, kjer želimi imeti hidroizolacijski in pohodni sloj v enem. Možnost posutja z lističi za dekorativni izgled. Nudi visoko odpornost proti UV žarkom in onesnaženim zrakom. Nanos z valjčkom ali čopičem.

Pakirano: 4L

Prikaži več
08. mar 2018
Balkoni in terase

Poletje je pravi čas za sanacijo hidroizolacije

Prijetni poletni dnevi, ki kar kličejo po oddihu in osvežitvi, niso primerni le za dopustniške aktivnosti, ampak so tudi odličen čas za sanacijo morebitnih...
08. mar 2018
Balkoni in terase

Sanacija balkonov in teras: Hitro in brez razbijanja

Balkoni in terase na starejših hišah pogosto nimajo ustrezne hidroizolacije. Posledica je zamakanje v najbolj občutljivem delu – betonskem estrihu, ki je...
08. mar 2018
Balkoni in terase

Poletje je pravi čas za sanacijo

08. mar 2018
Balkoni in terase

Kakšen davek je pri vas zahtevala zima?

Veselimo se sodelovanja z vami
Pošljite povpraševanje
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.