Področja uporabe

Protizdrsni premaz Safe step

Safe Step - protidrsni premaz

Imate težave z drsečimi površinami? Rešitev prinaša Safe Step, s katerim preprosto premažete pohodne površine, naj gre za: keramične ploščice, mozaik, granit, marmor, lomljen kamen, skrilavec, glazirane plošče, kamen ali druge mineralne podlage. Safe Step je skoraj brez vonja, je brezbarven in zelo enostaven za nanašanje. Z njim radikalno znižate možnost zdrsa na mokrih površinah, kar zmanjšuje možnost telesnih poškodb in v primeru poslovne rabe z njimi povezanih tožbenih postopkov. Pred uporabo Safe Stepa morate površino temeljito očistiti in osušiti. Nato nanjo nanesete Safe Step in pustite, da deluje na površino od 10 do 20 minut. Ostanke premaza sperete s čisto vodo. Površina je takoj pripravljena za varno uporabo. Safe Step je primeren tako za zunanjo kot notranjo uporabo in prehranske obrate. Safe Step je dobavljiv v litrski plastenki, ki zadošča za premaz okvirno 10 kvadratnih metrov površine. Nanos zadostuje za obdobje do 5 let.

Keramične ploščice, mozaik, granit, teraco, marmor, lomljen kamen, skrilavec, glazirane plošče, porcelanske/emajl tuš kadi, kamen in ostale mineralne podlage.

Safe step temelji na vodni osnovi, je brezbarven, ter skoraj brez vonja. Sama uporaba je enostavna in učinkovita. Pred uporabo površino temeljito očistimo in osušimo. Safe Step nato nanesemo, ter pustimo delovati cca od 10 do 20 min, odvisno od podlage. Po izteku časa Safe Step speremo z čisto vodo. Tla so nato lahko nemudoma v uporabi.

SAFE STEP je odgovor za težave z drsečimi podlagami. Safe step ne spreminja videza površine in je na površini neviden. Po kemični obdelavi se poveča trenje obdelane površine, ter s tem zmanjša možnost nevarnega zdrsa. En nanos Safe step traja do 5 let, nato se postopek lahko ponovi z novim nanosom. Primeren za zunanjo, kot za notranjo uporabo, ter prav tako za obrate s hrano.

Protizdrsni premaz Safe stepVeselimo se sodelovanja z vami
Pošljite povpraševanje
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.