Področja uporabe

Pločevinaste strehe in žlote

Hidroizolacija pločevinaste strehe in žlot

Tesnost kovinskih, bakrenih in aluminijastih pločevinastih obrob in žlot je v največji meri odvisna od izvedbe stikov med njihovimi posameznimi deli. Na slednjih prihaja najbolj pogosto do vdora vode in vlage, ki nato pronicata v objekt in začneta s časom povzročati škodo. Dodaten problem predstavlja pri tovrstnih zasnovah veliko raztezanje in krčenje pločevine v odvisnosti od temperaturnih obremenitev. Vse stike med posameznimi deli kovine je treba zato pri izvedbi hidroizolacije najprej premazati s temeljnim premazom in šele nato s hidroizolacijskim premazom HYDROFLEX, v katerega se vtisne armaturna mrežica.

Čez vse skupaj se nanese še končni premaz. Celotna površina stičnih robov pridobi s tem na elastičnosti in kompaktnosti, zaradi katerih lažje prenaša visoke temperaturne razlike in z njimi povezano raztezanje in krčenje. Premaz HYDROFLEX nudi možnost izvedbe samo na spojih "folcih" ali zaradi površinske dotrajanosti strehe po njeni celotni površini. Za doseganje optimalne estetike objekta je možno površino po izvedbi hidroizolacije preplastiti z željenim barvnim odtenkom.

Veselimo se sodelovanja z vami
Pošljite povpraševanje
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.