Področja uporabe

Hidroizolacijski premazi za lesene terase

Sodobne lesene terase predstavljajo zelo učinkovito rešitev v smislu estetike in zaščite objekta v hladnejših vremenskih področjih, kjer sneg in zmrzal napravita največ škode. Lesna talna obloga ustvarja vez z naravo, je lepa in ambientalno prijetna. Enostavna zračna konstrukcija se odlično zoperstavi soncu in dežju. Predpogoj predstavlja pravilno zaščitena podlaga pod leseno oblogo, kjer pride do izraza hidroizolacijski sistem HYDROFLEX. Slednje velja v vseh primerih, vključno pri izvedbi lesene terase nad obstoječo betonsko ploščo ali že položeno keramično oblogo, kjer predstavlja zaradi pravilnega zračenja in

odtekanja vode ključno vlogo pravilno izvedena hidroizolacija. Hidroizolacijski sistem HYDROFLEX je posebej primeren kot končni sloj pri vseh lesenih in montažnih gradnjah. Izbira sega od klasičnih lesenih teras iz macesna in teaka do modernih kompozitnih umetnih materialov iz lesa in smole, ki ne rabijo vzdrževanja. Hidroizolacijski sistem HYDROFLEX se izvrstno obnaša tudi pri vseh drugih vrstah oblog, kot je umetna trava. V primeru pravilno izvedene hidroizolacije je izbira brezmejna!

HYDROFLEX SYSTEMS - Lesena terasa

  • 1

    Prednamaz - primer PU PRIMER; poraba 0,2 kg/m2

  • 2

    Premaz HYDROFLEX; poraba 1,8 kg/m2

  • 3

    Armaturna mrežica HYDROTEX 15

Več referenc
Veselimo se sodelovanja z vami
Pošljite povpraševanje
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.