Področja uporabe

Lesene strehe in nadstreški

Hidroizolacija lesene strehe in nadstreškov

Hidroizolacija lesene podlage ni mogoča s pomočjo klasičnih postopkov, kjer varimo izolacijske trakove s pomočjo ognja. Hidroizolacija se v tem primeru izvaja s pomočjo nanašanja hladnih poliuretanskih premazov z valjčkom in čopičem. Tovrstna izolacija je zaradi izjemne oprijemljivosti izvrstna za izolacijo tako ravnih lesenih površin kot predelov okoli oken, balkonskih vrat, prebojev in stikov med lesenimi ter recimo betonskimi deli objektov. Poleg hidroizolacije lesenih streh, nadstreškov in balkonov je poliuretanska hidroizolacija zelo primerna za montažne hiše in različne sanacijske postopke, kjer pride do izraza nanašanje izolacijskega materiala v tekočem stanju.

Zaradi slednjega omogočajo tovrstni premazi izvrstno obdelavo detajlov, kot so težje dostopni koti, špranje in stiki različnih površin pod ostrimi nakloni. S tekočim hidroizolacijskim premazom HYDROFLEX dosežemo neposreden kontakt s površino in se izognemo potrebi po dodatnih pločevinastih obrobah. S tovrstno izolacijo zagotovimo v povezavi z lesenimi pohodnimi terasami uporaben, dolgotrajen in estetski izgled objekta.

HYDROFLEX SYSTEMS - Lesena podlaga

 • 1

  Prednamaz – primer PU PRIMER; poraba 0,2 kg/m2

 • 2

  Premaz HYDROFLEX; poraba 2,0 - 2,5 kg/m2

 • 3

  Armaturna mrežica HYDROTEX 15 - armiranje spojev, vogalov, detajlov; HYDROTEX 100 - armiranje po celotni površini

 • 4

  Končni premaz HYDROFLEX TOP; poraba 0,3 kg/m2 (opcijsko)

Več referenc
Veselimo se sodelovanja z vami
Pošljite povpraševanje
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.