Področja uporabe

Epoksidni premaz

Epoksidni premazi

Epoksidni talni premazi se najbolj pogosto uporabljajo v garažnih, industrijskih in v zadnjih časih modernih stanovanjskih površinah, saj prenašajo velike mehanske, tlačne in upogibne obremenitve ter zelo kakovostno in dolgoročno ščitijo betonske tlake. Vzdrževanje tovrstnih površin je nezahtevno, saj so gladke, ravne in enostavne za čiščenje. Vse to nadgrajuje visoka površinska trdnost, estetsko monolitni izgled in velika obrabna in kemična odpornost na olja, goriva, lužila in topila.

Epoksidni premazi so izvrstni še za saniranje površinsko poškodovanih tlakov, saj ne zahteva njihovo nanašanje dodatne površinske predpriprave. Za povrh so na voljo v številnih barvnih izvedbah, kar pride do izraza pri izdelavi dizajnerskih površin, kjer izboljšamo končni izgled premaza z dodajanjem dekorativnih lističev ali steklenih granul. Slednje naredijo površino zelo nedrsečo. Pri končnem izgledu epoksidnih premazov lahko izbiramo še med svetlečim ali mat odtenkom.

HYDROFLEX SYSTEMS – EPOKSIDNI PREMAZ

  • 1

    Prednamaz - primer

  • 2

    Prvi sloj Epoksidni premaz

  • 3

    Drugi sloj Epoksidni premaz

Več referenc

Veselimo se sodelovanja z vami
Pošljite povpraševanje
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.