Področja uporabe

Med proizvodnjo, transportom in njegovo vgradnjo je treba pogosto marsikateri element zaščititi pred poškodbami. Možnih načinov nastanka poškodb je veliko, naj gre za udarce med nalaganjem ali razkladanjem na tovorno vozilo, distribucijo po gradbišču, skladiščenje ali montažo elementov, kot so okna, vrata ... Možnosti poškodb se s tem še ne končajo. Te se lahko zgodijo še v kasnejših fazah do primopredaje objekta novim lastnikom. V vseh obdobjih prihaja za povrh do prašenja in morebitnega mazanja stavbnih elementov in ostale opreme, s katero se srečujemo pri rekonstrukcijah in novogradnjah. Temu primerno je smiselno, da se vse elemente, naj gre za okna, vrata, stekla, steklene fasade, pohištvo, kopalnice, epoksi tlake, proizvodnje elemente ali pa recimo žlebove, predhodno zaščiti, oziroma zaščiti takoj po njihovi vgradnji. Možnih načinov je več, daleč najbolj enostavno in ekonomično rešitev predstavlja premaz LIQUID COVER.

PREMAŽI - ZAŠČITI - ODLEPI

S pomočjo premaza LIQUID COVER, ki nadomešča in predstavlja boljšo rešitev kot so zaščitni lepilni trakovi in folije, lahko izvrstno zaščitimo stavbne elemente pred praskami in umazanijo. Premaz enostavno nanesemo s čopičem, valjčkom ali airless napravo prek PVC in ALU oken, stekla, polic, ograj, aluminija, nerjaveče kovine, plastike, keramike, kamna in vseh podlag, ki ne vpijajo tekočin. Premaz zaščiti celotno površino pred umazanijo, praskami, nenamernim barvanjem ter recimo cementom. Na soncu izpostavljenih površinah lahko ostane premaz brez sledi, kakršne puščajo za seboj lepilni trakovi in folije, do pol leta. Premaz se po nanašanju zelo hitro suši, saj je izdelan na ekološko prijazni vodi osnovi. Velja dodati, debelejši kot je nanos, toliko boljša je zaščita. Premaz je hkrati hidrofoben, saj odbija vodo.

Ko se dela zaključijo in je objekt pripravljen za prevzem, premaz enostavno odlepimo s potegom v enem kosu. Vse to poteka brez cefranja, drgnjenja in ostankov, kakršne puščajo za seboj lepilni trakov in folije. Površina ostane čista in sijoča ter ne potrebuje dodatnega čiščenja, s čimer lahko privarčujemo veliko denarja in časa. Zadovoljstvo je obojestransko, naj gre za gradbene delavce in izvajalce obrtniških del ali končne stranke, ki se pogosto pritožujejo zaradi poškodb in lepljivih gradbenih ostankov na stavbnem pohištvu in ostalih delih objektov.

Liquid Cover ima poleg ostalih prednosti tudi to, da zaščiti površino pred pogledi (mat izvedba), je pH nevtralen, negorljiv, ne vsebuje nevarnih kemikalij in zato prijazen do uporabnika. Zaradi enostavne in preproste uporabe, ga lahko uporablja prav vsaka oseba, ki si želi zaščititi površine še pred prihodom mojstrov. Zato je primeren za fizične lastnike, zasebne investitorje, ki bi želeli zaščititi objekt v fazi gradnje do končne primopredeje ter izvajalce in podizvajalce.

Veselimo se sodelovanja z vami
Pošljite povpraševanje
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.